Лизингови услуги

Грийн лоджистикс като фирма, осигуряваща пълен набор от лизингови услуги, предлага на клиентите си следните услуги:
наем на пространство за съхранение
наем на офис
наем на машини за съхранение (електрически и палетни камиони, обхват камиони, почистващи машини, опаковащи машини и т.н.)
наем на съоражения за съхранение (всякакви видове стелажи, маси, кантари и т.н.)
наем на празни стоки (обикновени пластмасови и дървени европелети под наем на ден, хигиенизиращи пластмасови плочи и големи PVC кутии и т.н.)
наем на ICT (преносими скенери, специални здрави принтери за етикети и т.н.)
наем на разпродажни цени на консумативи (всякакви видове високотехнологични опаковки за палети за специфични стоки, марково/предпазно/термоиздръжливо тиксо, етикети и т.н.)
възможност за изхвърляне на боклук (органичен, разделно изхвърляне на фолиа, хартия, метал, дърво)
поддръжка на терена (включително и при снеговалеж) – почистване на паркоместа, косене на трева и тревни площи
предоставяне на компетентен персонал с цел извършване на складови дейности, независими инвентари, VAS

КАК работят лизинговите услуги на ГРИЙН ЛОДЖИСТИКС за складови дейности:
Вие споделяте с нас вашите нужди за организиране на собствена складова дейност и ние ви предлагаме крайно ефективно решение.
Вие заплащате наемна вноска и ние ви осигуряваме необходимото складово оборудване, машини или решение както и ще обучим вашия персонал да използва предоставеното и ще се погрижим за техническата поддръжка.
Вие заплащате такса за обслужване и нашите екипи ще се погрижат да ви осигуряват всичко, от което се нуждаят вашите собствени складови дейности – консумативи, поддръжка на обекта ви, решения за поддържане чистотата, зелените площи, съоръженията ви, разчертаване на складови площи, паркинг пространствата, разделно събиране на отпадъците и др.
Ние можем да ви осигурим обучен персонал, който да използвате кратковременно, за да посрещнете пикове във вашите складови дейности или да използвате за услуги с добавена стойност (етикетиране, инвентаризации, сортиране и др.),вместо да назначавате допълнително екипи.
Вие се фокусирате върху това, което правите най-добре, именно вашия основен бизнес и наемате нас за да доставяме, организираме, предоставяме експертни решения за вашите собствени операции по най-ефективен начин.

Call Now
Directions